Távfelügyelet és kivonulószolgálat

A távfelügyeletről általában:

A távfelügyelet a lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben, irodákban működő riasztórendszerekről beérkező jelzések napi 24 órás, folyamatos felügyeletét és a jelzések feldolgozását jelenti. Az ügyeletes diszpécserek az intézkedést igénylő jelzések (Pl. támadás, betörés) esetén haladéktalanul értesítik az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket és a járőrszolgálatot. A kivonulószolgálat a helyszínen biztosítja az ügyfél személye és vagyontárgyai védelmét.

Választható díjfizetési gyakoriság:
havonta, negyedévente, félévente, évente.

Választható fizetési módok:
csekk, átutalás, csoportos beszedési megbízás, készpénz.

A távfelügyeleti szolgáltatás és a kiegészítő szolgáltatások igen kedvező havi díjjal, az előfizetői kategória és a választott szolgáltatások függvényében vehetők igénybe.

Kiegészítő szolgáltatások:

Nyitás-zárás jelentés naplózása:
A nyitás-zárás jelentések a riasztó rendszer be- és kikapcsolásának jelzései. Ezzel ellenőrizhetővé válik, mikor történt az objektum nyitása, vagy zárása. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a rendszer telepítésekor, vagy utólag felprogramozásra kerüljön a jelzések elküldése a távfelügyeleti központba. A regisztrált jelentéseket az előfizető havonta kapja meg postán, vagy személyesen. Segítségével például kideríthető az alkalmazottak munkaidőn kívüli bejárása. Lehetőség van olyan kód beállítására is, amellyel csak bekapcsolni lehet a riasztót. Ezt kell alkalmazni olyankor, amikor a berendezés bekapcsolását mások előtt kell elvégezni, vagy ezt kaphatja a takarítást végző személyzet.

Tiltott intervallum figyelés:
Az előfizető meghatározhatja, hogy bizonyos időpontokban senki ne tartózkodhasson az őrizendő objektumban. Ha a megjelölt időszakban az ott tartózkodásra utaló jelzés érkezik a távfelügyeletre, a diszpécserek haladéktalanul értesítik az előfizetőt, illetve az általa megadott személyeket, szervezeteket.

Zárás elmaradás figyelés:
Az előfizető által meghatározott nyitvatartási időben szereplő zárás elmaradása esetén a diszpécserek haladéktalanul értesítik az előfizetőt, illetve az általa megadott személyeket, szervezeteket.

Betörésjelzés:
Azonosítani lehet a behatolás pontos helyét és idejét, érzékelőnkénti lebontásban. Ennek feltétele, hogy minden érzékelő külön zónára kapcsolódjon a központban. Ilyen esetben, a MABISZ előírása alapján, szólni kell a szirénának.

Támadásjelzés:
Ez esetben nem szól a sziréna, csak az ügyeletre megy jelzés (hangos riasztáskor pánikba eshet a támadó, ami az esetek többségében agresszív magatartást válthat ki belőle). Ez a szolgáltatás nem működik hagyományos rendszerek esetén.

Intézzen mindent 1 helyen!

Rendelje meg távfelügyeleti szolgáltatásaink valamelyikét. Cégünk készséggel áll rendelkezésére az Ön elképzeléseinek a megvalósításában. A vagyonvédelemben nem ismerünk kompromisszumot.

Partnercégünk

Cégünk közvetlen partneri kapcsolatban áll a ML Global Systems Ltd -vel, gépjármű nyomkövetés.

Dokumentumok

Általános Szerződés Feltételek
Nyírbiztonság Adatvédelmi Szabályzat

24 órás távfelügyelet

- biztonságot nyújt a nap 24 órájában
- ügyfeleink és leendő ügyfeleink diszpécserünket égész nap elérhetik
- az adott objektumról ügyfelünk kérésére, részletes listát tudunk készíteni, ki és mikor kapcsolta be és ki a riasztó berendezést,
- Nyíregyháza területén 3db járőr autóval látunk el szolgálatot
- Újfehértó területén 1db járőr autóval látunk el szolgálatot

KIVONULÓ AKCIÓCSOPORT!