Fontos tudnivalók

A távfelügyeleti szolgáltatáson működő riasztóközpont elsőbbséget élvez a telefonvonalra csatlakoztatott egyéb berendezésekkel és kommunikációval szemben, így pl.: a jelzés elküldése bontja az éppen folyó telefonbeszélgetést. Minden egyes, a telefonvonalon keresztül a távfelügyeleti központba elküldött jelzés távbeszélő forgalmat generál. A távbeszélő szolgáltatást kiegészítő ún. digifon szolgáltatások közül a hívásvárakoztatás, valamint a teljes híváskorlátozás nem alkalmazható azon a telefonvonalon, amelyen keresztül a riasztóközpont a jelzéseket a távfelügyeletre küldi.

Milyen előnyökkel jár a távfelügyeleti szolgáltatás választása?

A szelektív adatátvitel és ügyeleti szoftver segítségével a távfelügyeleti szolgáltatás keretében különböző kiegészítő szolgáltatások is igénybe vehetők, melyek akár egy kisebb üzlet munkaidő nyilvántartását, vagy az alkalmazottak ellenőrzését is lehetővé teszik; a többszintű jelszó használatával a távfelügyelt objektumban működő rendszerrel kapcsolatos információkérés, módosítás, stb. jogosultsági szintjei határozhatók meg, ezzel is fokozva a biztonságot és csökkentve az esetleges visszaélések lehetőségét; a legmegfelelőbb és legkényelmesebb díjfizetési mód választható: a távfelügyelet díja fizethető havonta, negyedévente, félévente, évente, készpénzben, csekken vagy átutalással; a távfelügyeleti szolgáltatás és a kiegészítő szolgáltatások igen kedvező havi díjjal, az előfizetői kategória és a választott szolgáltatások függvényében vehetők igénybe.

Intézzen mindent 1 helyen!

Rendelje meg távfelügyeleti szolgáltatásaink valamelyikét. Cégünk készséggel áll rendelkezésére az Ön elképzeléseinek a megvalósításában. A vagyonvédelemben nem ismerünk kompromisszumot.

Partnercégünk

Cégünk közvetlen partneri kapcsolatban áll a ML Global Systems Ltd-vel, gépjármű nyomkövetés.

Dokumentumok

Általános Szerződés Feltételek
Nyírbiztonság Adatvédelmi Szabályzat

 

24 órás távfelügyelet

- biztonságot nyújt a nap 24 órájában
- ügyfeleink és leendő ügyfeleink diszpécserünket égész nap elérhetik
- az adott objektumról ügyfelünk kérésére, részletes listát tudunk készíteni, ki és mikor kapcsolta be és ki a riasztó berendezést,
- Nyíregyháza területén 3db járőr autóval látunk el szolgálatot
- Újfehértó területén 1db járőr autóval látunk el szolgálatot

KIVONULÓ AKCIÓCSOPORT!